Terugkijken DocDigi webinars

Terugkijken DocDigi webinars

In de inmiddels alom bekende webinars neemt Team DocDigi je periodiek mee in de ins en outs van onze adviessoftware. Hier kun je de DocDigi webinars terugkijken.

Voor geïnteresseerden

Maikel Schapers CFP (projectleider DocDigi) verzorgde een uitgebreid demo-webinar over het gebruik van de software. Tijdens de demo geeft onze support-afdeling antwoord op de gestelde vragen. Dit webinar is de ideale, eerste échte kennismaking met de nieuwe manier van adviseren!

 

Voor gebruikers, demo-gebruikers en geïnteresseerden

op dinsdag 29 november van 9:30 tot 10:15 uur ging Rob in op release 21. Release 20 is nog maar net live, maar Team DocDigi zit nooit stil. In deze nieuwste software-update hebben we enkele quick fixes doorgevoerd en ook is de verkorte HDN-route (Highway to HDN) nu een feit. In dit webinar neemt Rob je mee alle kleine én grote wijzigingen van deze release.

 

op woensdag 2 november van 9:30 tot 10:30 uur ging Rob tijdens een speciaal ‘hypotheekverleden voor gevorderden’-webinar in op de do’s and don’ts met betrekking tot het hypotheekverleden. Tijdens het webinar behandelde Rob daarnaast het snel indienen van een aanvraag in tijden van rentestijgingen: welke gegevens zijn minimaal vereist voor de Highway to HDN en waar moet je extra aandacht aan besteden?

 

De nieuwste versie van DocDigi (versie 20) is live. Op dinsdag 27 september van 9:30 tot 10:30 uur behandelde Rob tijdens een verdiepend webinar alle verbeteringen die in deze versie zijn doorgevoerd. Daarnaast stond hij stil bij een aantal onderwerpen waarover bij onze support-afdeling vragen binnenkomen. Denk aan het invullen van het eigenwoningverleden en het samenstellen van de fiscaal optimale hypotheekconstructie.

 

woensdag 29 juni van 9:30 tot 10:30 uur behandelde Gijs van Hooijdonk (mede-oprichter Pokket) tijdens dit gastwebinar de mogelijkheden van Pokket in DocDigi. Met de gebruiksvriendelijke inzichtstool Pokket kunnen financieel adviseurs in no time een oriëntatierapport opstellen voor klanten. Aan de hand van dit rapport kunnen de adviseur en de klant samen beslissen welk pad ze gaan bewandelen. Dankzij de samenwerking krijgen gebruikers van DocDigi direct toegang tot Pokket. Tijdens het webinar gaf Gijs live antwoord op de gestelde vragen.

 

woensdag 25 mei van 9:30 tot 10:15 uur behandelde Rob veelgestelde vragen over DocDigi. Alle vragen die de afgelopen tijd meermaals de revue passeerden of simpelweg wat extra aandacht kunnen gebruiken, behandelde Rob tijdens dit verdiepende webinar. Denk aan het invullen van het hypotheekverleden, het kiezen van geldverstrekkers of het selecteren van rentetarieven.

 

op vrijdag 29 april van 9:30 tot 10:15 uur ging Rob Timmermans MFP (technisch directeur DocDigi) in op hoe in DocDigi aandacht wordt besteed aan life-events. 

 

op donderdag 24 maart van 9.30 tot 11.00 uur vond het volgende verdiepende webinar plaats. Tijdens dit webinar gaf Rob Timmermans MFP (technisch directeur DocDigi) een toelichting op de wijzigingen in de eigenwoningregeling en ging hij aan de hand van voorbeelden in op hoe deze zijn geïntegreerd in DocDigi.

 

Dit verdiepende webinar vond plaats op donderdag10 februari. Tijdens dit webinar ging Rob in op hoe je een advies in het kader van relatiebeëindiging opvoert in DocDigi.

 

Op dinsdag 16 november 2021 organiseerden we een webinar over DocDigi, Pokket en de nieuwste release: versie 15. Tijdens dit webinar nam Rob Timmermans de deelnemers mee in de basisbeginselen van DocDigi, in alle nieuwe functies en in de nieuwste verbeteringen van DocDigi, zodat gebruikers van de software hun klanten nóg doelgerichter van dienst kunnen zijn.  

© 2023 DocDigi.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Technische realisatie Sieronline B.V.