Pokket x DocDigi x Figlo: drie topspelers bundelen hun krachten voor ultiem gebruiksgemak  

Pokket x DocDigi x Figlo: drie topspelers bundelen hun krachten voor ultiem gebruiksgemak

De afgelopen tijd hebben we (Pokket, DogDigi en Figlo) de handen ineengeslagen en hard gewerkt aan de integratie van Pokket in DocDigi. Het doel? Ultiem gebruiksgemak!

Pokket 

De gebruiksvriendelijke en supersnelle inzichtstool Pokket geeft jou als financieel adviseur en jouw klant in no-time inzicht in de hypotheekmogelijkheden en de bijbehorende risico’s. Aan de hand van deze inzichten, kunnen jullie samen beslissen welk traject jullie opstarten. De volgende fase is de stap naar de adviessoftware.

DocDigi: dé nieuwe generatie adviessoftware 

Met DocDigi start je tijdens het eerste gesprek al aan jouw kwalitatief hoogstaande advies. Een uitgebreide inventarisatie vormt de basis voor een passend hypotheekadvies. Vervolgens kun je het adviesrapport genereren met slechts één druk op de knop: volledig, in de juiste aanspreekvorm én inclusief onderbouwende teksten die voldoen aan de eisen. 

Eén van de ontwikkelingen was het implementeren van een oriëntatietool (inclusief rapport) waarmee je de klant al tijdens het adviesgesprek kan voorzien van snel en diepgaand inzicht. Ook uit overleg met de gebruikers bleek dat hier veel animo voor was. Al snel werd duidelijk dat er een ijzersterke drie-eenheid ontstond: het zijn DocDigi, Pokket en Figlo die dezelfde zienswijzen en kwaliteitseisen delen. De supersnelle berekeningen van Pokket, de adviessoftware van DocDigi en de rekentools van Figlo zijn een heuse match made in heaven 

Figlo 

De rekenhelden van Figlo zijn degenen die dit alles achter de schermen mogelijk maken. Dankzij hun top-of-the-bill (gecertificeerde) rekenkernen voor alle adviesvragen én hun jarenlange ervaring, hebben we samen de totale integratie kunnen realiseren. Figlo levert moderne software-oplossingen voor financieel adviseurs in allerlei markten. Het doel is financiële zaken inzichtelijk te maken en laagdrempelig toegang te bieden tot deze essentiële informatie.  

Dankzij deze bundeling van krachten van deze drie topspelers in de markt, kunnen de gebruikers van DocDigi voortaan dus ook beroep doen op Pokket. Ben je benieuwd geworden naar dé nieuwe generatie adviessoftware? Neem dan een kijkje op de website van DocDigi. Ook leuk: de website én het YouTube-kanaal van Pokket. Een mooie bron aan nuttige Pokket-informatie, handige berekeningen, tips en trucs. We zijn benieuwd naar jullie ervaringen met deze waardevolle functie!  

© 2023 DocDigi.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Technische realisatie Sieronline B.V.