DocDigi: september-webinars

DocDigi: september-webinars

Nieuwe webinars: een uitgebreid demo-webinar en verdiepend webinar over de nieuwste release

In de inmiddels alom bekende webinars neemt Team DocDigi je periodiek mee in de ins en outs van onze adviessoftware. In september waren we na een korte webinar-zomerstop weer bij je terug met twee mooie webinars!

Voor geïnteresseerden: op maandag 26 september van 9:30 tot 10:00 uur verzorgde Maikel Schapers CFP (projectleider DocDigi) daarom wederom een uitgebreid demo-webinar over het gebruik van de software. Tijdens de demo gaf onze support-afdeling antwoord op de gestelde vragen. Dit webinar is de ideale, eerste échte kennismaking met de nieuwe manier van adviseren!

 

Voor gebruikers en demo-gebruikers: de nieuwste versie van DocDigi (versie 20) is live. Op dinsdag 27 september van 9:30 tot 10:30 uur behandelt Rob tijdens een verdiepend webinar alle verbeteringen die in deze versie zijn doorgevoerd. Daarnaast staat hij stil bij een aantal onderwerpen waarover bij onze support-afdeling vragen binnenkomen. Denk aan het invullen van het eigenwoningverleden en het samenstellen van de fiscaal optimale hypotheekconstructie.

© 2023 DocDigi.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Technische realisatie Sieronline B.V.