DocDigi: juni-webinars

DocDigi: juni-webinars

Nieuwe webinars: een uitgebreide DocDigi-demo en een webinar over Pokket

In de inmiddels alom bekende webinars neemt Team DocDigi je periodiek mee in de ins en outs van onze adviessoftware. Ook in juni hadden we weer twee mooie webinars voor je ingepland.

 

Voor geïnteresseerden: maandag 27 juni van 9:30 tot 10:00 uur verzorgde Maikel Schapers CFP (projectleider DocDigi) daarom wederom een uitgebreid demo-webinar over het gebruik van de software. Tijdens de demo gaf onze support-afdeling antwoord op de gestelde vragen. Dit webinar is de ideale, eerste échte kennismaking met de nieuwe manier van adviseren!

 

Voor gebruikers, demo-gebruikers en geïnteresseerden: woensdag 29 juni van 9:30 tot 10:30 uur behandelde Gijs van Hooijdonk (mede-oprichter Pokket) tijdens dit gastwebinar de mogelijkheden van Pokket in DocDigi. Met de gebruiksvriendelijke inzichtstool Pokket kunnen financieel adviseurs in no time een oriëntatierapport opstellen voor klanten. Aan de hand van dit rapport kunnen de adviseur en de klant samen beslissen welk pad ze gaan bewandelen. Dankzij de samenwerking krijgen gebruikers van DocDigi direct toegang tot Pokket. Tijdens het webinar gaf Gijs live antwoord op de gestelde vragen.

© 2023 DocDigi.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Technische realisatie Sieronline B.V.