Klantcase: Danny van Zoggel over DocDigi

Danny van Zoggel, mede-eigenaar bij Van der Doelen, draagt de hypotheektak van het bedrijf. Met een indrukwekkende twintig jaar ervaring in het vak streeft Danny ernaar om zijn dienstverlening voortdurend te verbeteren en aan te passen aan de steeds veranderende eisen van de financiële sector. Zo ook aan de strenge regelgeving van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Hij legt uit dat de behoefte aan software, zoals die van DocDigi, voortkomt uit de noodzaak om AFM-proof te zijn & te blijven. Hierdoor wordt extra zekerheid en controle geboden bij het samenstellen van adviesrapporten.

 

Een naadloze integratie in het adviesproces

Sinds juli 2023 maakt Danny gebruik van DocDigi. Na een presentatie van Rob Timmermans was Danny meteen overtuigd. Hij zag de voordelen die de software met zich meebracht én zag het potentieel om zijn werk efficiënter en effectiever te maken. Door de integratie van DocDigi met zijn bestaande software, Adviesbox, heeft Danny een naadloze workflow gecreëerd die hem in staat stelt om snel en accuraat adviesrapporten op te stellen.

 

De voordelen in de praktijk

Danny benadrukt de praktische voordelen van DocDigi, met name de transformatie van lange, complexe rapporten naar beknopte, begrijpelijke documenten. “Voorheen waren de adviesrapporten tot wel 70 pagina’s lang, maar met DocDigi wordt dit teruggebracht tot ongeveer 14 pagina’s, wat aanzienlijk toegankelijker is voor de klant en mijzelf,” vertelt Danny.

Een gebruiksvriendelijke ervaring met toegewijde ondersteuning

Wat betreft de gebruiksvriendelijkheid van DocDigi, beschrijft Danny de software als duidelijk en intuïtief, waardoor hij snel zijn weg kan vinden. “Naast de makkelijke software ben ik ook zeer te spreken over de support van DocDigi. Er staat altijd een team paraat om te helpen bij complexe vragen.” Deze toegewijde ondersteuning draagt bij aan de algehele positieve ervaring van Danny met de software.

Een onmisbare tool voor moderne financiële dienstverlening

Danny sluit af met een krachtige boodschap voor andere partijen in de financiële sector: “DocDigi is niet alleen een tijdbesparende tool, maar het zorgt er ook voor dat je efficiënter en foutloos kunt werken. Ik kan het aanbevelen aan iedereen die zijn adviesproces wil optimaliseren.”

 

Klaar om te ontdekken wat DocDigi voor jou kan betekenen? Plan dan via de onderstaande link een demonstratie in! ⬇️
https://docdigi.nl/#demonstratie

© 2024 DocDigi.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Technische realisatie Sieronline B.V.