Demo-omgeving!

Test de nieuwe generatie adviessoftware !

Demo-omgeving!

Fijn dat DocDigi je interesse heeft gewekt! Een mooi moment om de software beter te leren kennen. En er is natuurlijk geen betere manier om dit te doen, dan door DocDigi zelf te ervaren in jouw eigen demo-omgeving.

Als je hieronder jouw gegevens achterlaat maken we een demo-account voor je aan. Vooraf nemen we contact met je op om in een persoonlijk gesprek kennis te maken en de werkwijze door te spreken. Zo weet je dat DocDigi bij jou past en ervaar je zelf hoe je de adviessoftware voor jou kunt laten werken. Ook krijg je toegang tot de e-learning over DocDigi, waarin alle functies stap voor stap worden uitgelegd. Deze e-learning is erg belangrijk. Door deze vooraf te volgen kom je goed beslagen ten ijs zodra je je eerste advies + rapport maakt voor een klant in jouw adviespraktijk. Want dat kan dus in de demo omgeving.  Het aanvragen van een demo-account is uiteraard geheel vrijblijvend.

Heb je vragen tijdens het testen van DocDigi? Of ben je overtuigd van de voordelen en wil je in jouw dagelijkse adviespraktijk direct gebruikmaken van dé nieuwe generatie adviessoftware? Neem dan gerust contact met ons op via + 31 (0)88 600 5355.

© 2022 DocDigi.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Technische realisatie Sieronline B.V.